Zakąski

Menu

Galantyna - danie mięsne z drobiu bez kości podawane w galarecie

Terrina – delikatny pasztet z mięsa, ryb i warzyw przygotowywany w kąpieli wodnej 

Galantyna z kurczaka z rodzynkami

Galantyna z papryką

Galantyna z pieczarkami

Terrina drobiowa z morelą i papryką w galarecie

Terrina biesiadna z wędzonym boczkiem i śliwkami w galarecie

Terrina ze szpinakiem i łososiem w galarecie

Terrina z serem pleśniowym i rodzynkami w galarecie

Terrina pomidorowa z serem mascarpone w galarecie

Galaretki drobiowe

Schab w galarecie

Schab ze śliwkami w galarecie

Schab z morelami w galarecie

Schab z figami w galarecie

Karkówka ze śliwkami w galarecie

Łopatka nadziewana w galarecie

Szynka po rusku - szynka konserwowa, sałatka jarzynowa z kukurydzą lub groszkiem

Szynka po szwajcarsku - szynka gotowana, ser żółty, czosnek i pomidor

Szynka z jajkiem i chrzanem

Szynka ze szparagami

Mieszki z szynki po rusku - szynka gotowana babuni, sałatka jarzynowa

Mieszki z szynki po szwajcarsku - szynka gotowana babuni, ser żółty, czosnek i pomidor

Mieszki z kurczakiem i serem pleśniowym - szynka gotowana babuni, kurczak, ser pleśniowy

Mieszki z sałatką z selera - szynka gotowana babuni, sałatka z selera

Medaliony wieprzowe z kremem brokułowym

Medaliony wieprzowe z kremem borowikowym

Galaretki wieprzowe

Ozorki w galarecie