Dania mięsne

Menu

Pieczeń ze schabu: z morelą, śliwką, figą

Pieczeń ze schabu z knelem i paluszkami krabowymi

Pieczeń ze schabu po cygańsku

Pieczeń z karkówki ze śliwką

Karkówka w ziołach

Karkówka z czosnkiem

Golonka po chorwacku - z czerwonym winem i rodzynkami

Golonka po bawarsku - z piwem

Zrazy wołowe zawijane

Zrazy ze schabu zawijane

Zrazy zawijane z szynki

Zrazy z karkówki duszone z warzywami

Kotlet ze schabu po krakowsku - schab w sosie ananasowo jarzynowym z jabłkami

Kotlet schabowy panierowany

Kotlet ze schabu po szwajcarsku - schab nadziewany serem

Kotlet ze schabu po parysku - schab w masie jajecznej

Medalion ze schabu z grzankami

Rożki ze schabu

Filet słoneczny z piersi kurczaka

Filet słoneczny z serem

Kotlet de’volaille

Kotlet sułtański - filet z drobiu z rodzynkami i serem

Roladki drobiowe z pieczarkami

Roladki drobiowe ze szpinakiem i serem

Zrazy drobiowe staropolskie

Zrazy drobiowe z warzywami

Zrazy słowińskie - karkówka, kapusta kiszona, śliwki

Beouf Strogonow - wołowy

Filet z piersi kurczaka w sosie Dijon

Filet z drobiu zapiekany - z serem, pieczarkami i suszonymi pomidorami

Kaczka duszona z jabłkami

Udko z drobiu duszone z pomidorami, porom w piwie

Kurczak śródziemnomorski - roladki ze szpinakiem i serem riccota

Cygaro z indyka ze szpinakiem i serem feta